Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teksas protiv planete zemlje sam moze ratovati
Broj vatrenog oružja u civilnom posjedu 393 miliona. Broj vatrenog oružja u posjedu US Army 4.4 miliona. Je li treba još nešto objasniti?
Tokom dana doći će informacija da je bio povezan sa radikalnim Islamom.
Jeli on terorista Vjerovatno nije jer nije musliman
nije meni ovo čudno,to je amerika znamo to svi ali je meni čudno to kod nas Bošnjaka koje su chet..nix ubijali u proteklom ratu gdje su stigli,gdje su mogli i koga su uspjeli uhvatiti a da još nigdje nije bilo osveta chet..nixima a trebalo je biti.oko za oko,zub za zub.
Drustvene mreze pojedose nam mozgove.
18 sad kažu 🤦🏽
Rezultat dugogodisnjeg feminiziranja i sataniziranja muškosti u Američkom društvu, ovako štreberčić koji se naljuti il zakaže negdje, počne osjecat ko da su mu svi drugi krivi a da on nije ništa i mora se istrest. klasika
Nisu crkve i dzamije satanisticke pa neki fanatici i ludaci ubijaju u ime boga.
Oni rade filmove posvecene ovakvim desavanjima.
All the other kids with the pumped up kicks You better run, better run, outrun my gun
R.I.P. Little angels...
To je Amerika i američka realnost, nažalost..
Djeca su nam izaprana,nemožemo tu ništa. Molimo se Bogu da nam se to ne desi
Kako uzas? Zar nije terorista i terorizam!!! Kako napadac??? Zar nije terorista
Da bi bio terorista moraš da imaš neku ideologiju neki viši smisao zašto vršiš teror. Islamski terorizam je pravi primjer, gdje islamski terorista se raznese misleći da će time zaslužiti nagradu na idućem svijetu i pomoći islamu. Uglavnom ovaj malac je poremećen i nije terorista, srećom policija ga je roknula.
Samo što poremećenog muslimana ne možemo sresti, je l' tako??
Možda podijele svakom djetetu po revolver da se sami brane. Očigledno to u džangl bugi državi roditelji nisu u stanju. Za očekivati je da neki vlastodržac dođe sa ovakvim prijedlogom.
Mene je prvo stric htio da ubije. Pa onda drugi stric. Pa onda naki "prijatelji" iz čaršije. Onda uža porodica... I ostali "prijatelji". Iskreno, nikad nisam imao prijatelja. Ni u porodici, ni u školi. Sve licemjeri, draga Merima. Ogovaraju, tračaju, smještaju ti iza leđa da si vakav, nakav... Ako si zapalio đoint, za njih si već na heroinu i kao takav trebaš biti mrtav. Ma yebite se.