Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je, u Njemackoj policija uhapsi krivca dok ubice Memica i dan danas hodaju slobodno
Boze, kako ovi KLxovi novinari lose pisu....Pazite ovo "pronađeno i jedno tijelo pa sada policija ispituje moguću povezanost ova dva slučaja, odnosno da li glava pripada pronađenom beživotnom tijelu." Dakle, ne kažu da li je pronadjeno tijelo bilo bez glave. Ako malo češće obratite pažnju, Klixovi novinari rijetko kad da odgovore na elementarna pitanja: ko, kada, gdje i zašto - sto je neophodno ako želite napisati kvalitetan informativni članak
Svaki drugi ubica bude uhapšen, osim onog koji ima političke konekcije. Ubica Mirze Raščića, Edin Gačić je ubijen, ubice Mirze Ramića, čak su i nekim čudom uhvatili ubice iz podmetnutog požara. što je fascinantno za svijet a ne Sarajevo, migrant iz Bihaća. i da ne nabrajam dalje, ali naša policija radi i radi dobar posao.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Gasite internet, hajte na spavanje....
Sad je najbolje...
Taj mu je pravo presudio i ostavio je ispred suda..
Gornja ili donja glava
To je barem lahko, ako tom tijelu koje su našli fali glava, onda jeste, ako ne fali znači da nije povezano. Za više informacija Folow me.
Sta znas, mozda je tijelo imalo 2 glave, nikad se ne zna
Da su bosanci ovako odlucni mozda bi injima bilo bolje da nisu peechk3
Čim je ostavio pred sudom znači da je uzeo pravdu u svoje ruke
Garant Bulevar
Pa ako je tijelo bez glave onda pripada
Sve tamo neka kulturna raja...
Ovo je sigurno neki psihički bolesnik ili migrant sa machetom. Daj molim te ko bi normalan sa zapada osjecao glavu nekome..
ko bi normalan sa zapada??? waaaw ovi sa sjevera, juga a pogotovu mi istočnjaci smo kao predodređeni kao divljaci koji kidaju glave... jeli Vas onda Vašeg porijekla i imena stid?
detalji - covjek je navodno, nakon sto je ostavio ljudsku glavu pred sudom, cekao u blizini. nije se opirao hapsenju. nakon hapsenja je odveo policiju do bezivotnog, bezglavog tijela na obali Rajne. eto.
Bravo. Zaposli se u KLIX-u. Bolji si od njihovih.
Pa valjda to tijelo koje je pronađeno ..ako nema glave da je to to
Koga je policija uhapsila, toga što mu je glava odsječena? Bravo za policiju
cuj ispituju da li glava pripada tijelu, pa ako ima glavu taj znaci ne pripada ako nema to je to, koliko cesto se desi da se nadje tijelo bez glave
tebi ni sherlock nije ravan :D
Druže moj njemci su to, oni nisu sigurni ni da li njihova glava pripada njihovom tijelu
Ja kao i svi mladi Bošnjaci smo zagledani u Njemačku. Šok i nevjerica.
Uskoro se selim u šumu aBd !!
Suma zakon, negdje kod jezera, daleko od civilizacije. Samo bi internet nabavio za World of Warcraft i ništa drugo