Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ccc, kad sam ja znao da neutrin ima masu..ihhhh...
Nisu oni citali komentare na klixu! za" sabrana djela komentara " moze nagrada za knjizevnost Za ekonomiju-kad bosanac zivi sa 400 km(200e) sa cetvoroclanom porodicom i jos vozi auto hemija -pa preziviti u smogu biologija -otkrivene neke nove vrste zivih bica nacionalizmom prevazilaze surovost zivotinja Za mir-toliko se mrzimo a zivimo u miru.... A gdje nobelova nagrada za ovaj novi izgled Klixa....
evo bas na 'talevizoru'
Da je znao kakvu ce stetu nanijeti covjecanstvu, nebi volio da ga je izumio.
Kakvu bolan štetu čovječanstvu, pa to je dinamit koji se i dan-danas uveliko koristi u rudnicima i kamenolomima jer spada u spore eksplozive, pa je zato pogodan za odlamanje stijena. Nije izumio trinitrotoluen ili atomsku. Plastični eksplozivi i druge smjese koje se koriste u minama i granatama su se razvili potpuno neovisno od ovoga.