Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politika otvaranja vrata izbjeglicama, drugima i drugacijima, politika dobrodoslice se uvijek isplati. Pa nije Merkelica luda, zna sta radi, uvezla je jeftinu radnu snagu koja ce kroz svoj rad donijeti dodatna sredstva u drzavne kase. Pored toga, ogromna nacija koja treba njegu, hranu, i usluge, tako da se zatvaranjem nista ne dobija
Samo glupi politicari kreiraju stanje straha od stranaca, i zatvaraju granice. Dugogodisnjim planiranjem unaprijed, mijesanjem rasa, dobija se dodatna vrijednost. Koliko je samo dobre raje iz BiH otislo da pruza usluge Nijemcima radeci ne toliko popularne poslove, i opet su vise cijenjeni nego kod nas. To je ta nacija koja treba biti uzor svima.
@urban_cyclist oni ne rade nista niti zele da rade bolan niti se obrazuju
SOCIALDEMOKRATI NA APARATE
to angela, samo deri
Kakva glupost. Pa radi se o samo jednoj maloj pokrajini
MA NJEMACKA GOSPODA !!!! BRAVO
ovo postalo besmisleno svi počeli da kradu,vidjeli od nas.Imas 4 godine mandata i za to vrijeme mozes postaviti svoje ljude na svakom cosku da kontrolise
Njemci su isti Bosanci, glasaju samo za idiote a citavo vrijem se zale na politicare -_-
Domaci desnicari (cetnici i ustase) na aparatima.
@Bess93 Malo je ovo previše za tvoju inteligenciju.Angeli izbjeglice trebaju kao radna snaga za SUŠTINSKI opstanak Njemačke ali Njemački ćelavi neonacista,kao i ti,to ne razumije.
@Bess93 A koja je razlika između tih nesretnih Sirijskih izbjeglica i tebe?Nalaziš da je ok da se ti i tebi slični uvale u Njemačku,mada ste i sami stranci tamo,dok bi to isto pravo oduzeo drugim ljudima koje je nevolja natjerala na to? Pojasni malo!?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)