Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neuticajnui, neblogeri, pripadnici jednog malog evropskog naroda, nestali su sa lica zemlje, gdje je dospjela cizma genoicidne i UZP-ovske vojske.
Kinezi su zlo! Šta rade svom narodu, šta bi tek ostalim?
Juliean Assange i Snowden su doživjeli isto cak i gore pa pise li ko o tome???? Jel? Licemjeri pogani zapadni
Opet "whataboutism", jel to najbolje sto zatucana marva zna? Clanak je o necemu drugom ako imas problema sa citanjem i razumijevanjem. I sta jedes vnago, ukucaj u pretragu klixa Assange, pisalo se mjesecima.
Što si mućko colu
Nekad bi čovjek ušao ujutro da pročita komentare na Klixu da se malo nasmije našoj dovitljivosti i humoru - danas ne možeš opstati od ovih istočnih botova...
Već je betoniran