Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je srce kamen pustilo bi suzu na ovu sliku
Bravo Anja...spasiti ljudski zivot je neprocjenjivo
Sunce malo :(((
Pa ja ne znam kako bi ijedno ljudsko bice moglo postupiti drugacije. Pa zivotinju hranim i spasavan, a kamoli dijete pobogu. Nemam rijeci...kako tuzna fotografija. Mali misic, nadam se da ce biti sretan!
To pokazuje da na svijetu ima još humani
To pokazuje da na svijetu ima još humani
Respekt
Malca potrefila sreć s gospođi svaka čast..
alal joj vjera
Sta ce koji k**** Obama na toj listi? Predsjednik-marionetta ciji su vlasnici velike banke i firme sa Wall Streeta. Covjek pod kojim je Amerika napala 5-6 zemalja na Bliskom Istoku. Klempo je obecavao promjenu korumpiranog americkog politickog sistema gdje je danas legalno podmicivat politicare medjutim samo se okreno prema svojim "donatorima" iz velikih kompanija. Mislim, dali su mu Nobelovu Nagradu za mir a on je predsjednik zemlje koja trenutno bombarduje 8 zemalja. FUJ,FUJ,FUJ!
Jadno malo nigerče
Svaka cast ovo je za svaku pohvalu. Ali sad klixe da vam kazem da ova vijest je na netu vec 2 godine sigurno mozda i vise. I pored tog trebali ste skinuti sliku malog da se vidi kako danas izgleda, i da se vidi koliko mu je sada lijepo i dobro u zivotu. Svako dobro zelim malom i ovoj predivnoj gospođi/ci.
Allah Uzvišeni je nagradijo...
Kazes 'postala najinspirativnija osoba na svijetu' time sto je ucinila dobro djelo. Zar treba dobra djela javno ciniti da bi to svi vidjeli i uvazili? Nekada su ljudi krili svoja dobra djela vise nego svoja zla djela jer su se nadali da ce dobra djela koja ostanu skrivena da ih iskupe za zla djela koja pocinise. Danas se svako 'dobro djelo' objavljuje da svi vide da si ti 'plaho' 'inspirativna osoba'
Svaka cast za ovo. Samo nije mi jasna jedna stvar. Svi nabrojani su OK, svaka im cast, i Charlize i Leonardo i Anja, ali mi nije jasno kako Barack? Ovo sto su mu stavili za sta e borio, neka okace macku o rep. A gluposti majko mila.
ko ne bi usvojio ovog mališana?
Cekam prvog Bosnju koji ce komenarisati njene tetovaze i kako to nije bogumilo!
tetovaze su nakaradne u svakom slucaju, to stoji