Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahah dje si nostradamus nismo te prepoznali
Opet neće biti drveni šporet.
Da a i pošto je i Trump freemason i igrac cionista ništa se ne mjenja u tom pogledu.Ovaj Musk je naslijedio od masonski roditelja bilione tako da ce teško bankrotirati.A Gazi niko ne pomaže tako da ce jednog dana pasti u ruke cionista.
Koji lingvistički akrobata izmisli "ususret" živ nek nam i zdrav bude, nema popularnije riječi medju nepismenim novinarima na Balkanu.
Da, uz malo truda. Ursula von der Leyen dobro se pokazala u mandatu obilježenom krizama, dokazujući vrijednost zajedničke akcije EU-a u zaduživanju, zdravstvu, obrambenoj potrošnji i energetskoj politici. Njezin vodeći Evropski zeleni dogovor uglavnom je ostao na pravom putu.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
jel ovo iz baba vanginig dnevnika? mislim da je njeno prorocanstvo validnije od ovog teksta
Samo da kazem, Benjamina karna obicna ti je ovaj provala dernek pro3d vjecom. Zalosno!!!!
Pa ne pjeva ona.
Boli nas k, Nova godina je