U Australiji uhvaćen signal
0
Uspostavljen kontakt sa ruskim svemirskim brodom
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
previše se ulaže u svemir? NASA-in budžet iznosi 0.6% svih budžetnih sredstava u americi, a tako je vjerovatno i u drugim zemljama koje se bave \"eksploracijom\" svemira. kad bi sve zemlje svijeta prebacile vojne budžete u druge svrhe, onda bi slijedio veliki napredak za čovječanstvo. od ovih neuspjelih misija neće nikoga glava zaboliti.
Ko zna šta se iza brda valja.Ovde su mutna posla.Previše se ulaže u svemir.Možda nam planeti zemlji ističe rok.Zna NASA dosta toga nego šuti!!!
Dvije su stvari beskrajne:svemir i ljudska glupost..za svemir nisam siguran.. @info, sta mislis u koju grupu pripadas? Ocito se terapija nije popila jutros pa ti se ateisti prividjaju:)
Za one pametne sto vjeruju u naucnike samo kao \"znaju naucnici sta rade\" - cern, hlc eksperiment Nisu nasli sta su trazili Nasli nesto drugo neocekivano A neki su uvjereni da se crna rupa 100% nece pojaviti. - neka letjelica brza od zvuka, koja sama leti Cim su je pustili izgubili kontak sa njom Potroslili 500 miliona? za taj projekatj, tako da je vise nece praviti - ovaj ruski satelit izgubio kontakt Kako je mogao toliko satelita poslali u svemir do sad.. Sta hocu da kazem uvjek ima nesto neocekivano, ali opet, vecinom ateisti, su toliko sigurni u naucnike.. a isto toliko sigurni da nema Boga