Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ono Olimpijada mir, prekid svih sukoba...........
Molim Alaha da nagradi i zastiti NATO trupe u njihovoj mucenickoj i ispravnoj borbi protiv sila tame, terora i zatucanosti.
oko, ne lapradj praznu slamu.
Bring the boys back home. Bring the boys back home. Don\'t leave the children on their own, no, no. Bring the boys back home.
\'...dugo ocekivani napad ukljucivao je 15.000 NATO-vih vojnika i AFGANISTANSKIH TRUPA\'. Zasto svi vi koji baljezgate protiv Amerikanaca ne uvidite da NATO ustvari saradjuje sa afganistanskom vladom u borbi protiv talibana. Normalni ljudi u Afganistanu kao i vlada tamo se zele rijesiti ovih ekstremista a Amerikanci im pomazu i treba im svima samo pozeljeti uspjeh.
@ \" Moje simpatije su na strani domacina \" Ćuuuuj ! Domaćina ? Bogoti sokole, jesul\' domaćini 10 000 mužda i njihovih, recimo, 100 000 simpatizera, ili su domaćini preostalih cca 23 900 000 Aftanistanaca. Otkud da se identificiraš sa manjinom od cca 0,025 % maloumnika, zaboravljajući 1 - Da su zlotvori i maloumnici 2 - Da su nanijeli toliko zla svom narodu 3 - Da su deeebela manjina koja je vladala ognjem i mačem
jao, jao, cuj @odakle krece krijumcarenje [email protected] ne ponavljajte ko papagaji zapadnu propagandu, nastoj prvo malo upoznati situaciju i stanje na terenu iz vise izvora pa onda napisi nesto o tome. Moje su simpatije na strani domacina. Uvijek pa i u ovom slucaju! USHA okupatori i imperijalisti.
Mene da su optuzili za turcenje u Bosni, ja kao Bosanac bi bio postidjen do zemlje. Velika Srbija, gdje je bila 1800. pa ste se turcili? Nije Bosna napadala Tursku nego je Turska napadala Bosnu, to je i maloj djeci jasno.
Mene da su optuzili za genocid u Bosnu, ja kao srbin bi bio postidjen do zemlje. Radikalni islam, gdje je bio 92. pa ste nas potamanili? Nije Bosna napadala Srbiju nego je Srbija napadala Bosnu, to je i maloj djeci jasno.
a nisu bili tama kad su bombardovali srbe u bosni i na kosovu? neka, neka, losa vremena se ponovo spremaju a onda cemo vidjeti na cijoj ce strani biti ovi \"zlocinci genocidni\" i kako ce se to zavrsiti po bosanske muslimane (koji se nazalost sve vise okrecu simptiziranju radikalnih oblika islama) i time dovode u pitanju i vlastiti opstanak i opstanak bosne i hercegovine.
Kerovi lezite u zemlju nepokorenu
\"U srce tame\".... Pa vece tame nije bilo od vas, zlocinci genocidni, sirite svoju \"demonkratiju\" ognjem i macem, ruke krvave do lakata, to je vasa pravda.... Stice vas ako Bog da kazna, kako ste i zasluzili... Pa i sam Bus je rekao da je ovo \"krstaski rat\" protiv islama, pa zar nam treba nesto vise.