Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogu sa ISIS-om neku kooperaciju vjerskih država
vec propalo.
Americki ustav ne dozvoljava vladino preferiranje ijedne religije nad drugom, tako da ovo i ako prodje Supreme Court ce ga ponistit.
moze bit krstaska lakse ce biti isilu da prepozna neistomisljenike i onda ce opet trsziti teroriste po nekim zemljama Nekim al gle cuda u Rusiji i Ukraini nema terorista samo se malo zajebavaju komsijski i malo Ruje prcaju Britance i ostatak Svijeta al zacudo nema Terorists
ludjaci visa sekta se u historiji covecanstva nije pojavila od krscana od bokrscana bozijeg poslanika uzeli za boga ???? ludilo
Jah, da nisu fulili godinu? Probudite ih, 2015 je.
...sad mi "upade u oko"...kad je "glasovanje" opet postalo "glasanje"? ..znam da je 92-e postalo "glasovanje"...
...još samo "glosovanje" Hfali:)))
..."dragi gledaoci i gledalice"..."dragi slušaoci i slušalice"...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
....ako ameri krenu sa spajanjem boga i države sigurno će otići u neku stvar, i ne trebaju im rusi i ini da ih razvale:))))
pa odcjepljenje, pa rat, pa protektorat... ne dajte ajdaho :-D
...još jedan dokaz da općenje vjere i gluposti rađa debilizam.
...dobro liče, kukuruz mu, jesam li četnik il sam balija? :))