Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametan potez. Bolje da je drzava prodaje i uzima pare nego dileri. Ko voli, nek' izvoli.
SUPER !!! Nista lose nema u toj marihuani, a ulje joj je LJEKOVITO... uglavnom, u odnosu na cigarete marihuana je LIJEK
bravo, od sad svoj stan zovem Mali Urugvaj
L egalize I t F or E ver
Zara uskoro u Sarajevu: Objavljen konkurs za voditelje trgovine, prodavače i blagajnike http://www.seebiz.net/moja-karijera/trziste-rada/zara-uskoro-u-sarajevu-objavljen-konkurs-za-voditelje-trgovine-prodavace-i-blagajnike/
Tako je. Bitno je da je sve na biljnoj bazi.
uruguay here i come
Moze li dvojno drzavljanstvo BiH -Urugvaj?
(L) egalize (I) t (F) or (E) ver
(L) egalize (I) t (F) or (E) ver
L egalize I t F or E ver vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
L egalize I t F or E ver vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Samo se uništavajte glupsoni
Nema više dilerima...od šake do lakta...buhahahahahahahaha
Cista glupost..... sve je to neka vrsta droge i legalizovano hmm... ako konzumiras marihuanu nisi bas sav svoj promjeni se nesto u tebi i znaci da nije uredu da ga koristis ...ma budi to sto jesi *** te marihuana i druge gluposti :) ....
ti mala da ćutiš
marijuana ortkljuca puni potencijal koji covjek u sebi ima kao i gljive,od tog je religija nastala...a ti si jedna glupaca :) plus glavni je lijek protiv raka i drugih teskih bolesti.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Legalizar BiH!
Eeeee ovak se razvija poljoprivredni sektor.Ta vlada zna kako ce zaposliti svoje zemljoradnike,a ne ko nas Lijanovic samo njemu janjaca a sirotinji ni sijena.
-stopa kriminala ce da padne [policija ce se vise koncetrisati na druge vrste kriminala (one koje su gore po drustvenu zajednicu, od kradje do ubistava) i na suzbijanje teskih droga] -veliki korak naprijed u farmaciji i zdravstvu Ne treba vise razloga da bi se napravili ovako dobri potezi.