Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kasno sestro, kasno!
@OkotrbMa jest verbalno i odaju sućut.
Ono sto je ironicno je da su ovakvi nama dolazili i blebetali o zajednistvu i kako smo divljaci koji ne shvataju evropske vrijednosti. A kada je muka, bilo da je poplava ili kuga, cini mi se da pokazujemo veci stepen empatije i solidarnosti od njih. I to uprkos teretu proslosti.
znamo mi u Njemackoj kaso si ti bankrotirala Bundeswehr itd, sad je EU sam njom na celu, na redu
Ako ista u zivotu mrzim to je ova demagogija ovih zapadnjaka. Mi smo sa vama, mi smo uz vas itd.. a znas da ih boli dupe u stvari ne boli ih ni dupe za bilo kom. Vi ste licemjeri I nista vise.
Koja demagogija...pa ni Marx i Engels vam nisu ravni... :-)
Njajke ti sad koliko hoces. Osjetila je Italija ono sto mi u Bosni od vas osjecamo 25 godina.
izvinite se kompletnom narodu evrope jer ste ucmaloscu i inertnoscu doveli da se pandemija ovoliko razbukta, a ekonomija je svakako iza ove tacke otisla u helac.
Evropska Unija ce se raspasti kad sve ovo prodje, kad se pare dijele svi su u ljubavi i podrzavaju se medjusobno, a kad se desi ovako nesto onda se gleda samo svoja avlija.
Uvijek se izvinjavaju nakon tragedija, katastrofa, genocida. Mislim, ovo dodje kao neko kasno osvjestavanje. Mislim, kad se osvijestis tamo nekad kasnije. Bas cudno.
Ovo vam je pravo lice Brisela. Ne samo da im niste pomogli nego ste krali i sprecavali kinesku pomoc Italiji. Zajedno sa USA koji su im testove pokrali. Sto Putinu niste zabranili prelet i spustali avion pa pljackali? Ne zovete se dzaba komesari. Na vase licemerje samo jos kreteni padaju.
Okrenuti se Kini i Rusiji.
hahaha bas ce sa ITALIJA DA BUDE SA EU MARS TAMO ITALIJA JE NAGOVESTILA IZLAZAK IZ EU I I nato zlocinacke tvorevine pa to nju zulja sisaj k baba
nije Europa kriva što su Talijani neozbiljno shvatili ovu pandemiju
Pa eto, ne trebaju im pomagat i svako sebi. Sto se izvinjava ?
Ova Evropa je isto sipljiv konj! A malo treba da bi riječ Evrope nešto značila onom debilu preko bare a posebno onom NKVD-ovcu....
Ona je poprilično nesposobna. Ona dankinja je bila oštra kao metak. Ova se samo šepuri. Napokon predsjednica komisije. A zaboravila da treba raditi. Ali sa Talijanima je teško raditi. Kako su samo zdravstvo sjebali. Čak im se i Hrvati smiju.
obriši dupe sa izvinjenjem. pomozi nemoj sr...