Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedne noci po po\' noci Pijan selom htjedoh proci Al\' susreo sam, susreo sam Susreo sam vanzemaljca I cim sam ga ugledao Odmah me je prepoznao A kad me je prepoznao Tada mi je objasnio: \'zemljane jarane Poznanice sa bas-carsije Nemoj da se strah od mene Patimo zbog iste zene.\' I cim sam ga saslusao Odmah sam ga poslusao Zasto da se ustrucavam Idem mirno ja da spavam Kada on sa planete druge Pati samnom zbog iste tuge Kada on sa planete druge Pati samnom zbog zene druge
cuj ured za vanzemaljce..
spavala sam s vanzemaljcom!
zar ova vjest ne bi trebala biti pod vjestima iz bih
Vanzemaljci će posjetiti Zemlju. Ipak, to neće biti vanzemaljci u pravom smislu riječi. Recimo da će biti zemljani. :-)
znaci ja ne vjerujem da postoje ljudi koji vjeruju u vanzemaljce, pa jeste li vi normalni djecu vam j.e.b.e.m... svima koji vjeruju, jeb.a.la vas i AMERIKA i EVROPA i sta uradise od vas, ko male bebe ste!
...dolazi u bosnu da nadgleda izbore...
Kako je mogla u muslimanskoj zemlji postati astrofizičarka?
Hljeba i vanzemaljaca
ublehaši... al\' evo čim se bavi napredan svijet... što bi reko neko dok mi budemo imali autoceste oni će već letiti u svojim privatnim spacecraftovima i imati vikendice na marsu a velike koorporacije će se osnivati sa klingoncima...
Ma, baš me briga za vanzemaljce. I sa njima i bez njih mi smo u dubiozi. Mislim da je ovo sa vanzemljacima samo još jedna ubleha da se narod zableheta nekim bezveznim stvarima dok nam svjetski političari kroje kapu i uzimaju i ono malo hljeba što imamo.
Obilići, a jel´ ga ti primaš u dupe
siguran sam da UN vec znaju za vanzemaljce samo nista ne objavljuju
čuj malezijska astrofizičarka
OBILICU! Posto Srbi uvijek izjavljuju da su \"nebeski narod\" onda je logicno zakljuciti da su oni jedini vanzemaljci u ovom trenutku.\"