Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krece se 225 km/h?? Valjda je to jacina vjetrova oko "oka" uragana, a ne njegova brzina kretanja
HUAWEI Uzvraca ....
Miran dorryy
Pazi Doriane žućo će te gađat nuklearkama
Ne bojte se neće u Bosnu
Kinezi aktivirali HAARP ,uz pomoc Huawei 5g talasa
Sad će Trump bacit' nuklernu bombu na uragan. Dvostruka korist, em će ga raspršit' em će nakon atomske kiše koja padne na Ameriku nakon toga šljive biti kao lubenice.
ameri su izracubali da im je manje isplativo da potpisu kyoto spirazum nego steta nastala uraganima kojih je sve vise i sve razorniji nego prije
Duni vjetre preko jetre!
puhni vjetre malo sa neretve... tobe ya rabi
Mogo bi kod nas pljusak popodne
Nije to nista, vas Trump dragi vodja kazu da su klimatske promjene laz,tako da to sto vam se desava nije nista strasno,sta kukate zbog malo kisice.