Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas nezaposlenost najveca u Evropi 43% i niko se ne buni, a Spanci protestvuju a imaju 21%, duplo manja nezaposlenost nego kod nas. A i plate onih koji rade su 5 puta vece i opet protestuju, a kod nas ovce niko nista se ne buni, jos glasaju za iste one koji im donose nezaposlenost.
Počelo je lagano Grčka, Španija,Portugal,Irska totalni bankrot jednostavno nema toliko novca u EU da bi se podmirile prevelike potrebe gore navedenih, veoma moguć raspad Unije. Fak kao (fuck) i šit kao (shit) sad će oni navaliti vamo nama , nadrealisti su bili u pravu.
zalosno da kod nas jos nema ni one minimalne medijske pratnje kao sto je slucaj sa ostalim vaznim svjetskim medijima. moguce je da govorimo o pocetku kraja kapitalizma (zvanicno), pa se dragi moji ljudi, i vi trebali ovim malo pozabaviti?
tako se to radi ! a nasi sjede u kuci, i kukaju pred kamerama i placu. idi na proteste, idi radi bog vas ne ubio !
\"Ludi\" Spanci bore se za svoja prava...Kod nas je \"bajna\" situacija i zato mi po cijele dane provodimo na kafama.. :S
Well that\'s what I call a protest!
POWER TO THE PEOPLE !!
nek ukinu vjeronauku
Sarajevo x je fakat jedna od najnepismenijih internet stranica na dunjaluku!!!
prati ovo: NASLOV Uprkos ZABRANI, Španci šesti dan na masovnim protestima TEKST Deseci hiljada Španaca bijesnih zbog velike nezaposlenosti u zemlji protestvuje šesti dan zaredom u gradovima širom zemlje, a vlada vjerovatno NEĆE UVESTI ZABRANU protiv protesta jer strahuje od mogućih sukoba na ulicama. ------------------------------------------------------ ko koga ovdje ****??
nek smanje plate igracima reala i barselone i eto posla i plata za jedno 1000 ljudi