Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slobodna Palestina!!!
bit će beograd TURSKA MAHALA
buahahaha šta su sad krivi srbi :DDD
Beograd je već turska mahala, bio i ostao....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čovjek bi se i pridružio prosvjedima, ali kad vidite da glavnu riječ vode nepismene hamše sa stolnjacima na glavi, a oko njih se viore zvijezde i polumjeseci, rigaju salve mržnje prema svemu što je različito od njih, onda se pitaš ''koga ja to podržavam?'', ili ''da li bi prostor izraela doista bio sretniji da su ovi glavni tamo?'' ...i onda ti se nekako sve okrene...ah taj bliski istok...ko i balkan...najpametnije se ne petljat.... pucajte minuse - činjenica da zapadni svijet tako razmišlja i pitanje je koliko su u krivu.... http//liberalbih.blogspot.com
avaz babo
alles de p o rtirati
sve ***rtirati!!!!
Cuj u "demokratskoj" drzavi zabranjeni protesti. Sramota. Svaka cast sto su ljudi ipak izasli. Cini mi se da je narod Evrope uz Palestinu, a politicari uz Izrael. Tuzno.
95 % su arapi, 3% ostali dijelovi svijeta i 2% francuzi.
sve je to gol racku, taj veh-bi-aj
Eh da nisi tako lepa, da od tebe lepse ima, ne bi ljubav bila slepa ko suza u ocimaaaaaa....
@dr.eugen.kvaternik. ONI ŽIVE U FRANCUSKOJ A GDJE TI ŽIVIŠ
...jbt, kakve medijske manipulacije...
RESPECT PARIZANI! A MI CEMO OSTATI PIC.KICE KO STO SMO I BILI
dajte stvatno gdje vi ovdje vidite francuze :)
Ako oni nisu parizani niste ni vi hrvati ni srbi srbijanci, svaka ne izgovorena ili ne napisana zlata vrijedi.
31.7.2014 grci moraju pasti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)