Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam prije nikada mislio loše o vlastitom narodu, ali iz dana u dan, iz godine u godinu sam sve razočareniji u njega... Kažu stranci da smo gostoljubivi i dobroćudni, možda, ali nažalost puno više onoga negativnog mentaliteta, ukrast ćemo gdje stignemo, zahebati koga stignemo, šutjeti kada treba dići glas, spustiti glavu kada je treba dići, o neslozi i malograđanštini da ne govorim.... Uglavnom mislimo da valjamo, ali ne valjamo mi ništa i zato imamo šta imamo !
pricaj u svoje ime.
MUDRO ZBORIŠ ŠTO TO NEPRIČAŠ U MANJEM NETITEU NEGO SI DOŠAO DA NAMA PALAMUDIŠ
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jednu produzenu i bilten...
ovi rumuni su zaheban narod nedaju svoju drzavu a ja mislijo da su pizde i cigani aoni imaju kuveta vise no bilo drugi narod
Svaka cast Rumuni istrajte ljudine..
Hemo sad svi u Rumuniju da dignem glas protiv naše vlasti u BiH
Dok god nema masovnih protesta kao u Rumuniji znaci da nam je uglavnom dobro.
Kad ljudi znaju šta hoće onda to ovako izgleda .... ! ! !
rumuni, pošaljite nam malo mooda brzom poštom.. hvala!
naklon do poda narodu rumunije!
"Volja naroda" kako to nadrealno zvuči kad se kaže u BiH...
kod nas je "bezvolja"
MA i ta "bezvolja" je nadrealna... " Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, Choose washing machines, car.." odakle im volja da kupuju ovo sve na kredit bez da su prvo zaradili pare... @CheshireCat
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad gledam ove Rumune, shvatim kakav smo mi k**** od naroda.
Svaka vam cast Rumuni!
U BiH cekamo ljepse vrijeme, da nije pretoplo, prehladno...da ne puse vjetar i da ne pada snjeg ili kisa...i da nemamo bas nekih obaveza...ima da napravimo haooos demonstracije :) :)
Svaka cast
traze osudu na korupciju a masu ponosno zastavom svoje zemlje, a mi svoju zastavu spalimo, kamenom i vatrom udaramo na nju. dvije ogromne razlike.
jedno je njihova zastava a drugo vartina