Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ovih klosara za zastitu okoline, lete avionima, voze se automobilima,koriste klima uredjaje, sve moguce i nemoguce benefite od sagorijevanja fosilnih goriva i nesto seru, nek svi oni uzjasu bicikle, veslaju brodove i kanue, nek prestanu koristiti sve uredjaje sto zahtjevaju elektricnu energiju pa onda nek palamudaju od nekoj zastiti zivotne okoline
Frajer se ni ne sjeća kako se zove i otkud on ovdje a kamoli nekih obećanja koje su drugi pisali za njeg
https://youtu.be/lLHk2lcb1Fo
Jel se ova budala rukovala sa havom
Fali rođače,fali... tek će
Sva obecanja su pala u vodu onog trenutka kad je Putin napao Ukrajinu... amerikancima mora biti jasno da se na bilo koji nacin treba boriti za amer. ekonomiju... Sve se promjenilo kada je prvi ruski tenk krenuo na Kijev... SVEEE
On se ne sjeca sta je juce rekao, a ne sta je rekao pred izbore.
Sve što se dešava u američkoj spolnoj politici je sa ciljem da američki naftaši povećaju prodaju i uzmu extra profit. Usput način kako oni eksploatišu naftu i plin je totalno devastirajuci po prirodu. Uništavaju hiljadu godišnje šume u USA i Kanadi, a onda kao vode brigu o Amazonu, a vidim i kod nas na Balkanu plaćaju aktiviste da se bune protiv rudnika i litijuma.
Bolesnik!!! https://t.me/pravonaslobodu/30084
Pa rat u Ukrajini je donio neka nova pravila u snabdijevanju naftom i gasom,mora se pronaci alternativa Rusiji,ovo je sasvim normalna reakcija,uprkos obecanjima.
JA, I?
Otkud pravo, je li koga iz GTRS pitao oko državne imovine? A i Trump kaže da Biden nije legitimni predsjednik.
Ja koliko se sjecam, a sjecam se dobro, svi iz BiH su "glasali" za njega i podrzavali ga... :)
Ja i?
al stvarno ja i? I ko smo mogli glasati za njega ili bilo koga ako smo iz BiH? Ne kontam jel imaju neke opcije? Ja se sjecam da je raja bila uz njega jer zna kakve su nam komsije genocidasssi nista drugo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bajden je najgori predsjednik SAD-a do sada
namazan bajden 😁