Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vijest bi bila da klix nije objavio ovakvu vijest
drugi portali su prenijeli , npr, da se rusi pridržavaju primirja (index.hr)
treba se narod sirijski ujediniti i zgaziti ovog zlocinca asada, nema im druge..
Nek napadaju . Tako i treba. Assad je i dalje predsjednik i može to radit. Imali su mnogo dobru državu i okrenuli se amerikancima. Sad im je odlično dole izgleda. Samo naprijed Assade!
@talibancetnikustasa I šta ako je bio, vidim u Libiji sve nabolje otkad Gadafija nema, u Iraku isto! Samo meljete gluposti o nekim demokratijama, šupljake bacate
@talibancetnikustasa pa i kod nas su izetbegoviči više od 25 godina jedini kandidati ... a ti ih vjerovatno računaš u demokrate
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Informacija dosla od objrktivne fasisticke gebelsove Anadolije. Ovakoj je i Erdoganov idol Hitler napao Poljskunakon informacija objektivnih grbrlsovih medija.
Poklopi se i nastavi sa svojim bijednim zivotom. Ne bih ti niposto bio u kozi, nije ni tebi lahko.
zar je toliko tesko dat ostavku i da se prestane ratovat, glupi assad
sad je diktator Asad pokazo cijelom svijetu kakav je....
Jos samo da itebe malo opali, pa da prestanes vrsiti ovdjr nuzdu
@daleko je sunce onaj kog podržava Putin sigurno nije dobar....