Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da i nama bolje stoji, KUPUJMO DOMAĆE...
amragradas kao i u ostalim clancima procitaj ti moju poruku KRESNEM TI STARKU
da su mostarski hrvati na njihovom mjestu oni bi to vec srusili
ako je vas sto ga niste branili?
Zasto mi lupate minuse kad pisem istinu da novi pazar nikad nije bio u sastavu BiH i srednjovjekovne bosne? Ma kud ja, muslimanima laganje nije zabranjeno i zive vjecito u lazima. Njihova vjera to cak propisuje: laganje u svrhi sirenja islama tj tekiyya
Nije bio u sastavu Bosne, ali je jedno vrijeme bio u sastavu Bosanskog ejaleta u osmansko doba i onda opet vracen Srbiji.
Da su oni njega pravo napali on bi legao kao kuja pod hambar.
Baal je bio vrhovni semitski bog..
ono sad da puhne jači vjetar izvrnu sve,ne bih se ja moto okolo oko zidina
"Ako Bog postoji, ateizam je za njega manja uvreda od religije." Edmond de Goncourt
Hajde Obama, kad je tvoj predhodnik, debil, doveo do stvaranja ISIL-a, posalji te svoje foke ili koga vec, da pobije ove barbare koji ruse i unistavaju svoju vlastitu istoriju i gradjevine koje su podigli njihovi preci. Majmuni idiotski, sve ih treba pobiti, sve do jednog.
isis može da uništi samo drugi isis,samo pravi i pošteni muhadžedini,kakve foke,tuljani,rendžeri,marinci,to ima samo u holivudskim filmovima
FALA ...COMMIE MARSHAL......NASMIJA ME DOBRO JARANE...FALA ......
Belovog hrama je bilo i bice a Bosne i Hercegovine dok mora. Zelim da porucim redakciji kljiksa da me nije zaustavila nit ce me zaustaviti.
Banovali me po drugi put.
Zato sto sam im trn u oku, ja i moji komentari. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Što ih klix loži bezze :)
koliko je ovih idilovaca kad im niko nista ne moze ? joj preseravanja.
Ovi novinari su veci kreteni od ISIL-a, ovo je već provociranje da se dovedu bageri i izbriše lokacija Palmire sa mape. Moglo se proći sa štetom na hramu, ovako čitav svijet bruji kako još stoji.
Haridzije Allah ih ubio, nece jos dugo praviti nered na zemlji inshallah
vala jes , a đe si ti guzicu nosala citav dan , niđe te rospijo
haha....da ti je znati
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nadajmo se da će tako i ostati.
nadajmo se :) to samo možemo u ovom ludom svijetu
Kažu nada umire posljednja.. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)