Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U mene Pujdo otkriva prljave ,smrdljive pliticare samo još da ga naucim da im i on ebe mame!
Evo novi izvjestaji CNN-a kazu da je ovaj pas licno u.b.i.o Binladena... Kazu da su dobili i ekskluzivne slike iz pouzdanih izvora od sarajevo-x i \"Dnevnog Avaza\"..
HOCE LI BITI FETVE PROTIV OVE DZUKELE? A JEL SE KONSULTOVALI ULEME...STA KAZE SHERIJAT???
MALINOA JE NA SVAKOJ SLICI,vucijake vise ne koriste..
.... a preostali \"psi\", kako se oni zovu ?
Titin luks je bio bolji i pametniji. Hitler mu nije nista mogao, a kamo li jedan smrdo kao bin laden. hahaha upoznajte psa... bice popularan kao lajka. hahahaha jeb..ao vas i obama i osama.
Je li ovo \"bosanski dingo\"? Pardon tornjak.
ovaj dzukac je stavljen na crnu listu. a vi sad znate sta je uraditi. preko jordana sa njim i njegovim najblizim...
eki mu cvika ko u svjedoka :P
foke i jesu navy seals to im je mozda najelitnija jedinica a nije ni cudo mi u bosni da smo imali petinu njihove tehnologije garantujem zivotom svojim da bi prodrli do sofije ka istoku i viene na zapadu
a što bi se ja upoznavao s cukom?
pa kad će ovom kraj,ja propagande majko draga gore nego u ratu!!!
\"Upoznajte psa koji je pomogao u pronalaženju Osame bin Ladena\" I dobro, koji od ovih je taj kojeg trebamo upoznati?
E nabijem vas ne neku stvar sve po redu..i nevidljive foke, i kerove i ladene i amere i onog majstora u photoshopu sto montira i slike i video...
neki dan pisete da su likvidirali Bin Ladena vojska \"foke\" sa drugim imenom, sada prica da su Seal Team Six..ko ce sutra biti?
e pa stvarno nab vas na nek stv radi ovih preser nja vise sad napisite knjigu i snimite film o ovim fikcijama
ma to nisu psi, to su zivotinje