Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha a gdje su rudari i titove slike?! Nadam se da cu dozivjeti dan kada cu uz daljinski, kokice i zabrinut izraz na licu gledati kako gori navedeno podrucje u cirkusu zvanom civil war part 2, dok komentator na TV-u objasnjava sadasnje pozicije i linije fronte u Ex USA (bivse Sjedinjene Americke Drzave) koje ce nakon Daytonskog sporazuma biti poznatije kao RD (Razjedinjene Drzave)
,,Ne igrajte se sa nasim zivotima...prekinite te igre zbog sigurnosti naroda" I druge drzave imaju narode, vase igre vam tamo ne smetaju jer ste vazni samo sebi, licemjerne demokrate...kako bi vi trebali svasta da ispostite, malo je koliko god vas klapi iza usiju.
Ovo je razlika izmedju americkih i nasih politicara - nasi se razmimoilaze po svim pitanjima sem budzeta !! Mogu se natezati do bola , ali onog trenutka kada dodje njihova plata u pitanje , uspiju se dogovoriti u sekundi !! Naravno , koliko je to dobro i kvalitetno rjesenje za DRZAVU I NAROD , nikog od njih ne zanima ... I
Počelo i kod njih ... za jedno 10-15 godina ... svjetski rat !
Poslaćemo im mi experte za proteste. Oformićemo im BiHAID.
Čini se da je čika Karl Marx bio u pravu, kada je predvidio, da postoji izuzetan rizik da se kapitalizam zaista uruši sam od sebe. Također prema Karl Marxu, kapitalizam egzistira od jedne do druge krize..
@GAU8 Niti jedno od primijenjenih uređenja u historiji, nije rezultiralo blagostanjem građana, uvijek su se pojavljivale neke "dječije bolesti". Ukoliko si mislio da ću ti ekspresno i potvrdno dati odgovor, prevario si se, ovo je tema, koja zahtijeva dublju analizu..