Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stotine milijardi se slilo u Afriku, dade im se sve živo i opet umiru od gladi, k'o što reče dr, Watson problem je manjak inteligencije da se napravi organizirano društvo. Što prije ljudi prihvate istinu, to bolje za sve!
Zašto im ne pomognete sad kada su djeca? Za 25 godina oni to više neće biti. Ili računate da će oni za to vrijeme imati svoju djecu?
a svi se oko ebole zabavili ........
Au BiH samo pola miliona, koja razlika
Kod nas više ne možeš od nameta ni PDV ni zdravstveno uplačivat. Koja je pozicija naše djeca ako nisi na budžetu?
škola_kalbasi, :))) sudeći po tvom komentaru, tebe kao da nije briga za ovu gladnu djecu. Vidi kako se ovi iz UNICEF-a fino brinu za njih. Zaključili su da gladna djeca nemaju koncentracije u školi. Zaključili su da je porodica veoma važna u njihovom odgoju i razvoju. Zamisli, a svi su gladni, cijele porodice. :( Pomoći će im u periodu od 25 godina? To je kad ova sadašnja djeca budu imala svoju djecu. :) Koliko je bogatih u svijetu, mogli bi ih nahraniti, samo da hoće!