Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovim bogatunima treba od bubrega odvaljivati svako malo i slati ovoj djeci!!!
sad bi mi trebali zaključit kako je kod nas ipak dobro ... ma mrš
ima preko 200 mil djece koja nemaju nikakve dokumente da su uopce rodjena.. onda je tesko mjeriti napredak, kad ima djece koja tehnički i ne postoje, iako su tu.
U Iraku,Siriji,Libanu,Libiji je zivot bio lijep dok se SAD sa svojim saradnicima nije upetljao i krocio nogom na ove drzave.Tu su djeca bila sretna koja su se bezbrizno igrala kao sto se sada nasa igraju.....Nije bilo rata,nije bilo zaraćenih frakcija... Za sve je kriv zapad i njima ce moci samo Bog suditi,jer ovde na ovom svijetu nema pravde za male!
yebiga malo je krivi i istok. nisu mogli podnjeti da u susjedstvu imaju jevreje i vratilo im se.a braca po krvi. tuga.