Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kabirijev portal u sitne sate sakriva svoju sramotu i ćutanje o stravičnim zločinima Izraela - 13.000 umorene djece !
I 13.000 djece nikako da objavite izvještaj UNICEF-a
Da se ne sakrije potrebno je samo da po citavom svijetu gdje se nalazimo nositi parole poput ZASTO SE KRIJE GENOCID NAD DJECOM U GAZI jer mediji ce to zataskati cim im Bude potrebno!!!!
Genocid sta drugo, onog natanjahua na vjesala !
Ovo je uzas
Malo ih Hamaz zajebo u oktobru pa posljedice..tako je kad sljede kretene..
Treba nam smak svijeta
Genocid...kako odgovoriti na genocid!?
Samo vi izvještavajte a ništa konkretno ne poduzimajte. Gadi mi se ovaj "civilozovani" svijet koji samo nijemo posmatra uništenje jednog naroda. Samo zato što su muslimani
Šta beše reče zapad, genocid u Buči?
Genocid
Gdje su nestale one silne feministkinje? Ima li Irme Baralije da reže pramen kose? I ovo su žene i majke? Gdje su aktivisti gdje su protesti? Oštre reakcije u zemlji i na međunarodnom nivou? Ništa? Grupe za ljudska prava? Meeoww? Društvene mreže snimci ovih ubistava ništa? Parole: Žena život sloboda? Ništa?! UN nije zabrinut tretmanim žena? Ništa?
Volksmord
Rat protiv nenaoruzanih civila, zene, djeca i staraca. Idealni i najpozeljniji oblik ratovanja svakog zlocinackog rezima i ideologija kakve su ustastvo i cetnistvo na Balkanu, te cionizam na Bliskom Istoku. Stoga ne treba cuditi podrska i poljupci koje Grude i Banjaluka ushiceno salju Izraelu. Poklic noramalnog muskarca "i tata bi sine" kod ovih monstruma ima sasvim drugacije znacanje.
Amerikanci, inace dobri prijatelji Bosnjaka to smatraju kolatelarnom stetom u pravednoj borbi Izraela protiv islamskog zla.
Marinko napuši se kurza osunecenog BOSANSKOG
Izrael je satanski simbol poniženja cijelog čovječanstva, zlo koje se nadvilo nad modernu ljudsku povijest i ogledalo moralne dekadencije današnjeg čovjeka!
I ovo nije genocid gdje se ciljno ubijaju žene i djeca? Pa u svakom, čak i u najkrvavijim ratovima u srednjem vijeku se gledalo maksimalno da se poštede žene i djeca, jer je čak i kod najvećih neprijatelja postojao neki kodeks časti. Dokle je civilizacija dogurala, užas čisti. Vraćeni smo u kameno doba. Ljudi su postali životinje, bez trunke obraza i časti.