Pogoršana situacija u 10 godina
2
UN upozorio Kanadu na porast siromaštva među djecom
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Kanadi zaposljavaju djecu od 16 godina legalno na najnizim placenim poslovima,tako sticu radna iskustva uporedo sa skolovanjem.
Ja volim Kanadu.
Znaci ovo moje sestoro djece bi dobivalo ciljka 2340 $. Pa ja kao poslanik imam 4000 $ . Ma bjazi malo je to. Jos imam dodatak na njegu, dodatak na invalidnost, audi na ortopedsko pomagalo, imam besplatan telefon, ne placam grijanje, vodu, tv, imam besplatne telefonske razgovore do 150 $ mjesecno, djecu mi cuva policija,gospodja mi ima besplatnu trajnu u frizerskom salonu zene cijeg sam muza zaposlio za svog vozaca itd... da ne nabrajam vise. Sve u svemu i ovdje se tesko zivi i pomazemo svojima koliko smo u vlasti.
Gore,sala mala. Svaka cast na raznoraznoj podrsci.Pozdravi svi nasim Kanadjanima.
siromatvo djece, pa u Canadi je veci djeci dodatak nego plata u BIH, za porodice sa malom zaradom djeci dodatak iznasi i do 390 $ mjesecno
@KaNADA Ne valjaj gluposti-nas narod ovdje jako tesko radi i 98% ih se pridrzava zakona.....dosta ih dan danas pomaze BiH na raznorazne nacine.
Ma čim su se naši tamo upetljali ode sve u helać.