Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavni krivac je proizvodjac i prodavac hemijskog oruzja. Prodati Sirijcu hemijsko oruzje je isto kao dati djetetu litru rakije da popije
to jest, krivac je UN
A zašto Vijeće Sigurnosti i UN nimalo ne brine situacija u trenutno naj nedemokratskijoj državi svijeta EGIPTU- zato što to nije naredio Izraelski režim
Gdje ovaj svijet ide? Strasno je vidjeti djecu kako umiru... Stvarno je previse...
Assade daBogda ti ovako gledao svoju djecu i svako onaj ko te podrzava!
Blago tebi kad sve znas, pa i to ko je upotrebio hemijsko oruzje. A i humanost ti je jaca strana, za tebe ne vrijedi da su djeca, sva djeca nevina.
Stidi se. Da li stvarno mislis da je upotrebljeno nekakvo hemijsko oruzje ejj? Isto kao i Sadam, isto i Egipat, i Libija, i Kosovo(Racak)..samo traze nesto da opravdaju medju svojim gradjanima Zapada, da napadnu suverenu zemlju i uvedu demokratiju, zar ne vidite sta rade, da li ste slepi, ne verujem. DemoNkratija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)