Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve Arapske zemlje,sekiraju se za muslimane,ko i SDA sto se sekira u Bih
Kmer koje organizovao odbranu bosne tu je samo bila SDA
Žalosno je da se pojedini Bošnjaci bratime sa Arapima, to su govna, uvijek bili i uvijek će ostati. Jednog dana će nestati nafte, sa Ferrarija i Porschea će se vratiti na deve, kamo i pristaju.
Svi poslanici su bili Arapi, kao i posljednji, Muhammed a.s. Dobro razmislite šta pišete...
Zaobiđi me s tom pričom matere ti, nisam musliman, a i da jesam, nikakve to veze nema. Vjeruju i kršćani da je Isus danas bio Židov, pa gledaj šta oni rade Palestincima. Govna i jedni i drugi.
Već komentirano da ovaj paradox od izbjegličke krize nema naizgled veze sa realnosti. Sa jedne strane imamo armiju muslimana( crni, bijeli, smeđi, Šiiti Suniti, Alawiti, Druzi) koji želi što prije da pobjegnu iz pod navodnicima "muslimanskih zemalja". I to žele da pobjegnu u Hrišćanske zemlje EU (kataločke i protestantske). E pa muslimani sa velikim i malim M pitanje je zašto. Zato što su jedinstvene (novac, granice, privreda, putevi) sloboda mišljenja i govora, Ljudi rade i jedinstveno bore se za interese cijele Evrope. Sa druge strane imamo dinastije uhljupa i nehl***vića koji samo troše novac na svoje perverzije (zlatna auta, nove avione, velike hareme) i koji su zasjeli na vlast. Stanje muslimana je trenutno takvo da je samo nazaduju i da ih Evropa i SAD gazi i eksploatiše. Do kad će biti tako pa evo i odgovora. Allah neće promijeniti stanje jednog naroda dok taj narod ne promijeni sebe (Er-Raad, 11). Pametnom je i išaret dosta a budali pričo ne pričo on budala
Ko drži konce u svojim rukama u ovom sveopštem globalnom haosu? Arapi su čudo od naroda. Nikad mi njihov stav nije bio jasan, a sada pogotovo u ovako ogromnoj krizi.
Selamim hi unas vjerske experate, da se uključim ute životne teme suovim: Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazo: ''Allah neće pogledat osobu koja je spolno opčila sa svojom suprugom u analni otvor.'' (En-Nesai i Ibn Hibban, Ibn Madže, br. 1923, od Ebu Hurejre, r.a., sahih – vjerodostojnim ga je ocijenio šejh Albani)
Neka je na sramotu kralju Saudijske Arabije da se razmece po USA, dok narodi njegovih susjednih drzava dozivljavaju ugzodus. Nemaju ni trunke ljudskosti, samo neka ne zaborave da se kolo srece okrece.
Ma da , evo sve prodaju nekratnine da im pomognu ili ih smjeste u iste . Oni bi ih pobili sve , ko nevjeruje neka vidi zakone u tim zemljama . Kuran je glavni pa onda ostalo !
U redu je to da Arapski svijet treba više da pomogne ali ako ćemo pravo onda oni koji su donijeli Sjevernoj Africi "DEMOKRATIJU" sada treba malo više i da pomognu. Ovo se naročito odnosi na Francusku čije naftno tržište pokriva Libijska nafta 80%. Taman toliko neka prime i izbjeglica.
UN-ovci zakuhali, neka i rjesavaju. Sumljiv plan medjunarodne zajednice??? Zao mi neduznog naroda.
Sve spakovat i pravac amerika !!
Zašto Američku, Britansku i Francusku stoku niko neosudjuje?Sve izbeglice spakovati na Američke nosače avione i pravac u zemlju 13 Britanskih kolonija.
Zrinjski je za!
srbenda jel to ti reče?
Sve te milionske izbjeglice u Libanonu i Jordanu finansiraju zaljevske zemlje, reci Rusima nek ih oni prime posto su podrškom Siriskog diktatora najveći krivci za egzodus stanovništva..Assad je po crvenom krizu križ za 90 % ubijenih civila
Evo sad ce, samo sto nisu.