Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džihad je obaveza svakog muslimana, ali isto tako džihad ima i svoja pravila. A ovo što rade teroristi kosi se sa svim pravilima pa se prema tome ne može zvati ni džihadom.
@SulejmanVeli kako muslimani da osude islamski terorizam kada je dzihad propisan svim muslimanima ?! ovo ne ide... nego, bili bi dobro da se proizvodnja Bespilotnih Tehnologija preseli u Kinu pa onda svim zemljama koje imaju problem sa radikalnim islamom pruziti priliku da pojeftino dodju do istih !
Cijeli svijet, a posebno muslimanske zemlje trebaju osuditi teroriste i njihove samoubilačke napade. Oni su dno dna i samo nanose štetu muslimanima i islamu.