Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citav svijet samo govori blablablabalblabla a palestinsku djecu jevreji ubijaju...i onda broje....pa opet blabla i na kraju svi se usute i zaborave na najveci koncetracioni logor na svijetu zvani Palestina..pa do prvog palestinskog kamencica...i tako u nedogled.. sramota.
UN je idiotska organizacija. Pa zašto ih ne bombarduje Koalicija, pizda vam materina ?
i ja tražim od bakira da vrati pare al ni mukajet
Arapski nacionalizam je dokusurio Arape. Nikada njihov etnički koncept nije bio toliko specijalan da bi se pretvorio u nacionalizam. Palestinci su dokaz toga.
To što ti pričaš je neka tvoja teorija zavjere. Palestina je zapravo naziv koji je Hadrijan dao teritoriji bivšeg kraljevstva Judeje. Palestina kao država nikad nije trebala ni da postoji sve do sredine 20. vijeka. Prije toga je postojao plan da ta teritorija bude dio Velikog kraljevstva Sirije pod princom Fejsalom (vidi. Lornes od Arabije). Tek kada su Turci pukli, pa došli Britsi, palestinski Arapi su skapirali da od toga nema ništa i onda su odlučili da izmisle neki svoj nacionalizam, koji nije imao nikakvo stvarno utemeljenje a ni finansijska ni naučna sredstva.
I da, ta fraza euroazija zapravo ništa ne znači. Euroazija se prostire od Atlantika do Pacifika. Mogao bi da budeš precizniji, mada će prije bit da si to pročitao u nekom nadriistorijskom udžbeniku.
"190. I borite se na Allahovom putu protiv onih koji se bore protiv vas, ALI VI NE OTPOCINJITE BORBU! - Allah, doista, ne voli one koji zapodijevaju kavgu. 191. I napadajte takve gdje god ih sretnete i progonite ih odande odakle su oni vas prognali. A zlostavljanje je teže od ubijanja! I ne borite se protiv njih kod Časnoga hrama, dok vas oni tu ne napadnu. Ako vas napadnu, onda ih ubijajte! - neka takva bude kazna za nevjernike. "