Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
9/11 WAS AN iNSiDE JOB! ljudi, ne vjerujte americi i njihovoj propagandi, ni njihovim medijima! think outside the box! theres no al qaida, there\'s no bin laden !!! there are just american terrorists killing milions of innocent people in middle east! OPEN YOUR EYES !!!
FOTO REPORTAŽA: Proizvodnja droge u Afganistanu pod budnim okom krstaša i njihovih marioneta http://www.putvjernika.com/S-druge-strane/foto-reportaza-proizvodnja-droge-u-afganistanu-pod-budnim-okom-krstasa-i-njihovih-marioneta.html
Pronađena masovna grobnica u Bagdadu Tanjug | 09. 09. 2011. - BAGDAD - Iračke snage bezbednosti otkrile su m. asovnu grobnicu u D. udžailiju, sa l. eševima 40 muškaraca p.obijenih tokom poslednje dve godine. Tela su sahranjena u m. asovnoj g.robnici, radi se isključivo o muškarcima i u. bijeni su mecima. Jedan pukovnik policije iz provincije S. potvrdio je da je u A. l-A. varahu pronađeno 40 leševa. \"Prva žrtva je u. bijena pre dve godine, a poslednje pre deset dana\", kazao je on.
Generalni sekretar UN Ban Ki-mun potvrdio je podršku nezavisnoj palestinskoj državi, ali je rekao da o njenom članstvu u svetskom telu moraju da odluče države članice.