Po naređenju tamošnje vlasti
0
UN morao napustiti Sjevernu Koreju
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAD se pise u mnozini svugdje i na svakom jeziku.vrsni komentaotru SVI IZNAD SJEDINJENE AMERICKE DRZAVE
vi niste normalni, S. Korea je najveci zatvor sto postoji! Ima jaja Kim Il, ali narod se nista ne pita, i nemaju zapravo ni pojma sta se desava njima se govori skroz druga prica! oni misle da je Amerika jos uvijek imperialisticka zemlja, i da zivimo u tom dobu. A ovim vrsnim prevodiocima sa-x bi porucio da SAD se ne govori u mnozini od americkog civilnog rata! Ne bi rekli BiH su, vec je...i SAD je jedna drzava...nema nikakve logike jednoj drzavi se obracati u mnozini samo zbog imena! nije svih 50 drzava glasovalo za bilo koju odluku, kao neki decentralizovani savez, vec je jedna osoba, jedan predjsednik, jedan grad odlucuje sve odluke. Isto tako nebi rekli za ime Nemanje su vec Nemanje je...
Kako god okrenes imaju jajca - ovi bas po cijenu zivota ne zele niz dlaku bilo kome da idu. Al\' eto, i \"ljubljeni vodja\" slicno kao i ostali staljinisticki diktatori (necu reci komunisticki - jer je komunizam nesto drugo) zajedno sa samim utemeljiteljem tog \"vala\" - ipak vole da zive na burzoasko-kapitalistickom nivou. Nijedan od njih nije zapeo sa narodom pa postao ljubljeni vodja - kao sto je to bio recimo nenadjebivi Tito.
To je drzava, svaka cast :)