Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izraelci isto cetnicii dodju na tudji teritorij ljudi ih puste ko komsije nasele to sve onda kazu da je to njihovo
čak ni Izrael nije realno njihov, tamo su posađeni poslije drugog svjetskog... aušvuc i mathauzen su izmišljeni logori i mjesta masovnih ubijanja- to su sabirni centri jevreja koji su kasnije naselili zemlju pravednih palestinaca, i ubijaju ih već 80 godina redovno
@katonix12 ... 'aj' ne rise
Velika Britanija u novembru 1917. godine, neposredno pred njeno osvajanje Jerusalima, izdala čuvenu 'Balfourevu deklaraciju', kojom priznaju pravo Jevrejima da osnuju vlastitu državu na teritoriji Palestine! Arthur Koestler je sadržaj te deklaracije prokomentarisao na slijedeći način: 'Jedan narod svečano je obećao drugom narodu zemlju trećeg naroda.'(!!!)
@He3aBNcHaCpncKa521 Znaš da je Beograd bio Rimski i zvao se Singidunum, a Zemun isto i zvao se Taurunum. Vratite to Talijanima.
@prezimebosnjnenacija Šta je tvoj pradjed bio prije nego se pokrtstio?
final solution
cifuti najvece zlo covjecanstva izrodi pored srba naravno
U Siriji se očito već vodi jedan mali svjetski rat gdje su na plavoj strani glavni igrači SAD i Izrael a na crvenoj Rusija i Iran. Za razliku od prijašnjih ratova ovdje ima mnogo više taktiziranja, politike i propagande. Turska je više na crvenoj strani jer se u zadnje vrijeme sve više razilaze sa Evropom i NATO-m a povećavaju saradnju sa Rusima. Takođe su osjetili da im zapadnjaci preko Kurda sve više rade o glavi.
Ne biste vi pozivali Iran kao što niste ni Irak, Siriju, Afganistan, Libiju.....ali Iran je dokazao za 10 godina rata sa Sadamom da mu ne možete ništa.
Evropa je učestvovala u agresiji an Siriju a prije toga bez ikakvog razloga na Iran. ZAhvaljeno joj je milionima izbjeglica koje treba da izdržava. Sada joj više ne pada na pamet da isto radi i sa Iranom. Ako Izrael hoće nekog da napdne, BUJRUM.
teroristima nije stalo do mira..
Da demokratija postoji kao takva oteta zemlja Izrael bi davno bila vraćena u ruke onima kojima stvarno pripada, a bogate američke spodobe bi se prestali igrati velikih jevreja na daljinski.
Ubrzo slijedi invazija na Iran. Podrska braci irancima