Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rado mu dolazi porodica u BiH, rado su i vidjeni. requiescat in pace
ne bi bilo zgorega da uzmes malo pod stare dane i tu gramatiku, bilo koju. Ako nista za wc-a
kad nepismen nezna razmjenivati o idejima onda trazi da drugog ponizava na takozvanoj gramatici, bitno je sta se htijelo reci i sadrzaj, a ostalo, greske se mogu napraviti niko nije savrsen! ja nikada nisam ucio srpsko hrvatsku gramatiku vec od roditelja, a znam da se ne brukam kada dodjem u BIH jer nisam po rodom iz BIH, ljudi mi to ne zamjere, ima opet svijeta koji su po rodom iz BIH i otisli dok su bili balavci vani, pa su gotovo sve zaboravili.... TOLIKO OD MENE
\"Jedna nesreća\" i \"jedna bolnica\" - ako je greška, onda je stilska, a ne gramatička. Gramatička greška bila bi nepodudaranje u nekim gramatičkim kategorijama (rod, broj, padež, lice...). D, zašto si tako samouvjeren, a ne vladaš ni osnovnim lingvističkim pojmovima?
Mislim da si uspio procitati i razumjeti vijesti to je najvaznije. Ispravljati druge o gramatickim greskama je pravo bezveze i ofirno nijedan skolovan i inteligentan covjek se nece spustiti na taj nivo... Neka pise kako ko zeli, moze i zna.
R.I.P,sin jednog velikog glumca i prijatelja Bosne,zalosno da je umro tako mlad i nije bio sretan,mada je imao para,znaci nije sve u parama...
Live fast, die fast. Inace pisanje, \"jednoj bolnici\" i \"jedne nesrece\" je obicno gramaticka greska skolaraca prvog i drugog razreda osnovne.