Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hadalj, sotona. Kad je ko vidio da neki musliman crta, vrijeđa krst, Isusa, Mariju, crkvu, katedralu, papu ?? Nikad ! To je grijeh !!
"to je grijeh".... LOLOLOL
Isus (Isa a.s.) je nas poslanik, Marija (Merjem) je njegova majka.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
eto njega, eto Gospodara, pa nek se sad Njemu pravda za svoje postupke
Sad na ispovijed kod sv.Petra. Sjedne na jednu stolicu Kurt sa bojicama i čeka dok oštećena strana sleti na sud i priveže dorata
Njegov gospodar je Ico Voljevica.
Svako ko vrijeđa tuđu vjeru neka crkne
Nek mu je rahmet.
Sta moze da napravi jedan pogani um. Toliko nesrece, smrti i stradanja, zbog manipulacije sa necijim vjerskim i emotivnim osjecanjima
Cupavi pesin
Vjernici svih zemalja, zadrzite vjeru
Nije zaslužio ni da mu se ime spomene, kazna svakog stigne 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Piše da je karikaturist.Pokoj mu duši.
Nije ga bilo strah umrijeti
Jasno je svima da se Poslanik ne može povezati s bombom, to je bila karikatura mržnje i naivnosti. S druge strane sloboda izjašnjavanja mora postojati pa i takva u kojoj mogu nastati ovakve karikature.
Dzehenemski pas! Ostace bez spomena. A mi i dalje svjedocimo La ilahe illallah☝☝☝☝
Mozda bolje receno krepao, sad ce da truhne I da ga statori jedu..
Pačenik i na ovo i na budućem svijetu.
Jest se ovaj Bakir zgovn'o
Religija = Zlo
100%
Sloboda govora iznad svega! Ono što se mora razumjeti jeste da ovo nije sukob između kršćana i islama, nego modernog zapada koji je iznikao iz tekovina prosvjetiteljstva i islamskog svijeta koji je ostao u srednovjekovlju ili bolje reći u teološkom poimanju stvarnosti i sistemu vrijednosti. Evropa se je s tim davno obračunala i postavila razum, i čovjeka kao mjeru vrijednosti. Islam je ostao u teološkom dobu gdje je onostrano iznad čovjeka i njegove slobode.
To je jednostavno sukob mišljenja. Jer te stvari su toliko u suprotnosti da teže ukinuti jedna drugu. Za Bošnjake je to ogroman izazov kojem će se svjetonazoru prikloniti. Evropskom, kojem pripadaju svakako ili istočnom, koji im se nameće kroz religiju. Najveća prepreka danas za Bošnjake jeste upravo mladomuslimanska ideologija i islamska zajednica koja ih gura u zagrljaj bliskoistočnim zemljama kao njihovom primarnom identitetu. To ih direktno uvodi u sukob sa bićem Evrope.