Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je ovo vjest, jel bi mu trebalo još i misu uplatit, hajde napišite nešto o narcisu mekiću, zlotvoru iz bugojna da se malo nad tim zgražavamo, napišite ko ga je odgajao u takvoj mrznji. Manite se SS-a, hebo vas SS i handzar divizija
Hebiga sad ... da je Busuladžićeva legija dobila više kraljevskih tigrova u svoju ekipu mnogo bi izglednije bile šanse da bi Kursk bio vraćen tamo gdje je uvijek i pripadao (prije ruske agresije).
@Hercegovac1893 Nije ispravna klasifikacija koja pokušava dijeliti narode na dobre i loše. Postoje samo tvorevine koje su izvor problema. Putin je dobrovoljno podržao vetom politički Beograd. U Moskvi su se pojavile nove mape na kojima je Krim u sastavu Rusije.
Isti wayne rooney
Nikad smiraj ne nasao da bog da
I Bog ga uzeo zato sto je red,al i ne bi sto se njega tice