Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rasol
Jel\' ovo reklama za Coca Colu?:)
Zato stradavaju osobe oko pijane osobe. Sto psihicki pri verbalnim konfliktima, sto fizicki pri tucama sa njima. Pocesto i sa fatalnim ishodima, pa ti vidi sad. Ni od ovog gore se ne umire ako je doza OK. Ali bar imas razum uz sebe uvijek.
od šljive se ne umire
Coca Cola je zakon. Vec 100 godina je pijemo i svaki dan napredujemo. Coca cola za bolje zdravlje.
Raja konta da je suplja sto na limenci postoje sva moguca upozorenja tipa JEDNA limenka dnevno MAXIMALNO! Ili svakako ne mixati sa alkoholom BILO KAKO, pogotovo ko je osjetljiv na to. Ali dzaba, kod nas se to pije kao da je kisela u pitanju :)
eto da znas :(