Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova je podržala Dodika i delegacija nacionalnog fronta je bila na proslavi dana RS. Ista politika, kradi i varaj narod nacionalizmom.
Ma smjestaju zeni. Iz pouzdanih izvora znam da je bila komadnir cete vojne policije i da je prodala dva stana
Marine Le Pen i Nacionalni Front su bili tracak nade za Francusku i otpor americkoj hegemoniji, zlocinackom NATO paktu i globalistickoj, neoliberalnoj nemani koja drzi ljude u ropstvu, brbljajuci o ljudskim pravima i slobodama, dok u isto vrijeme podmece covjecanstvu bolesnu pedersku, idilovsku i svaku drugu nakaradnu ideologiju.
nada za sta? konzervatizam/nacionalizam i nada su oksimoroni. mogu samo na kratko odgoditi neizbjezno i za kratko ocuvati trenutni poredak, ali tok istorije je neminovan.
@clav Konzervatizam i nacionalizam su opstanak i nada, neoliberalizam je sigurna propast. Globalizacija je kolonizacija. Liberalizam je fasizam. To sto se okitio politickom korektnoscu ne znaci da ne sije smrt i teror. A ti lezi pod tocak istorije i uzivaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ko krade? Nacionalisti i konzervativci...sve neki vjernici a pokradose Boga oca...
Kradu svi koji mogu to da urade a da za to prodju nekaznjeno bez obzira na vjersku, a pogotovo politicku pozadinu.
samo po muslimanima
Kako ovi nacionalisti, samoproglašene "patriJote" uvijek prvi kada treba ukrasti, prevariti i karati sopstvenu državu...ironija! :D
VAS TITO ZADUZIO JUGO DA VISE NI BOG NIJE MOGO VRATIT DUG DA BINSTAROHAN MOGO TASLACIT SOFIJU LOREN I VOZIKAT SE JADRANOM UZ SAMPANJAC