Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrtna kazna za svakog Ruskog zločinca.
Genocidasi mogu sa sumadijom iz tzv pc pod ruku
Čuj komandant tenkovske divizije u 21. godini.
AK-74 je kratki kalašnjikov
Za takve stvari ne treba sud, samo ih po kratkim postupku. To nisu ljudi i ne zasluzuju da zive.
Sve mogu u ratu razumit haj,al da dijete,bebe ubijas bacas i da silujes zene za to bi kidao zivu kozu ovim majmunima
Rusi ne samo da su silovatelji nego su i kanibali. A njihovu praksu su ovde preuzele ustaskocetniicke terroristicke organizacije. 1942 i 1992. Vidjeli smo ko rusku politiku podrzava juce u UN. Srbija i hrvatska pametnom dosta...
isti obrazac zlocina kao sto su radili srbi i hrvati. prvo su rekli da ukrajinci ne postoje, da su izmisljena nacina, onda su im prisili ekstremizam, neonacizam, pa su ih napali, iza sebe ostavili spaljenu zemlju, silovane zene i masovne grobnice.