Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne trebas se pravdati, zna cijeli svijet da su to lazovi.
Odkad se to transporteri salju u diverzantske akcije?
Genocidaši rusi kao i ovi naši!
Druze,pokazite srednji prst i USA i Rusiji ali tako da svi vide.U ovome vam nitko nece pomoci i nemate za cim zaliti.
na RTu snimak Putina, kao ide uzivo vijece sigurnosti, a na njegovom satu pokazuje da je snimljeno 6 sati prije. Sve se radi po planu. Ruska propagandna masinerija pumpa non stop
I Hitler je poslao Njemacke vojnike koji pricaju poljski da napadnu Njemacku bazu, zrtvovao svoje ljude da bi dobio povod za rat i invaziju na Poljsku. Isto to radi i Rusija. Istom mantrom se vode i Srbi u BiH. Provokacije, pa kad dobiju po nosu, citaj srBski svat, onda je to kao povod za rat.
Zanimljivo, Ukrajinci strpljivo cekali od 2014. da Ruje nakrcaju stotine hiljada vojnika na granicu, pa onda rijesili da napadnu Ruse?!!. Samo budala moze povjerovati tim ludacima.
Ameri sve predvidjeli prije par sedmica. Dakle trazi se povod
Baš oni planiraju napasti državu koja ima 50 puta veću površinu i 10 puta veće stanovništvo.
Ma reci Jesam ako ide glava Nek ide sta ste se prepali. Budite malo Bosancerosi