Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mošnje tradicionalno protiv rusa bez obzira kakve su činjenice pa ovaj kapitalistički poltron nije ništa pametniji ni bolji od naših dupelizaca dolarskim vlasnicima
Hoće li pravoslavna braća iz RS-a u pomoć majčici Rusiji da ih se i mi riješimo.
Kakve tenzije dviju zemalja, pa budali je jadno da Petri nato gura u smrt, već viđeno!?
Kakve tenzije dviju zemalja, pa budali je jadno da Četri nato gura u smrt, već viđeno!?
Ajte "srbi" iz rs, idite ratovat za rusiju, i nikad se ne vracajte...
Ma nek se kolju, i jedni i drugi su neprijatelji BiH!
Kako bi i ovi naši pred izbore proglasili ratno stanje. Šta ima birati svakih par godina. Pa izabrao si me već jednom. Idi radi nešto, pa pusti mene da radim svoj posao... da vladam dok sam živ. Šta bi Bakir dao da može zbog Dodika proglastiti ratno stanje, a Dodik odgovori istom mjerom. Još se Čović uključi... Ili prvo Čović zbog Komšića, pa Bakir iz trezora uzvrati. To je pravo. Kakvi izbori. Gluposti.
Janukovič je pristao na dogovor sa zapadom, ali nije odgovaralo mirno rješenje, dolazi Porošenko i odbija dogovor sa zapadom, ali je radikalan i treba im da granicu NATO-a pomjere ka Rusima. Slijede Majdan, zločin u Odessi i ubijanje nevinih ljudi itd.
idiot je prije par mjeseci prijetio da ce srusiti kercki most,sasvim normalna reakcija rusije na nenajavljeni prolazak brodova ,sta je drugo ocekivao,u ukrajini je haos sva ocekivanja ukrajinaca su se izjalovila oko priblizavanja ukrajine EU i NATU ,zive gore neko sto su zivjeli prije Majdana nema on vise nikakvu podrsku osim fasista iz Lavova nadam se da ce objaviti rat rusiji i da se to jednom zavrsi trajalo bi vrlo kratko ,ali nece ovo je samo sarada jer zna da je nemocan
Koliko ja vidim, Poroshenko je ozbiljan da za dva mjeseca pokori Rusiju i ukine ratno stanje. :-D
Serbi HEPPY,posao koji vole,KILLING......
@hamcik Heppy!?
A sta je sa Amerikom zaratila gdje je god mogla a najvise u zemljama gdje ima nafte...
Rusija kroz historiju nikada nikog nije napala, tako da svi koji kenjate ovdje mozete se poklopiti usima! Navedite mi kad je koga Rusija napala?
Nisu ni Srbi. Jelde? U dva stoljeća Rusija je nizom ratova proširila svoj teritorij kolonizirajući, za razliku od zapadnoeuropskih država, susjedna područja. Na zapadu je zauzela Finsku, baltičke zemlje, Poljsku, Bjelorusiju i najveći dio Ukrajine. Na jugu je svoje područje proširila na Zakavkazje do sjeverne Armenije, te na najveći dio srednje Azije. Na istoku je ruska kolonizacija doprla do sjevernoameričke Aljaske, koja je 1867. prodana SAD-u.
Zaboravio si napistai ciji je saradnik bila Finska i sta su Rusi tu uradili!
I zamisli srbi navijaju za rusiju ta jest udri na slabijeg
Incko zabrinut