Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je sve stvar kućnog vaspitanja... Zapadna Ukrajina i dalje upravlja celom Ukrajinom, iako ih nema ni 30%...
sve im energetske instalacije idu preko Rusije da Rusi hoće ostavili bi ih u mraku uz svijeću i kandilo.
Okej amerikanci su uspjeli da natjeraju ukrajince da im je NATO blizi nego historijski bliska drzava
Ono što ja znam je da je moj komšo još'90ih vozio kamion za rusku firmu i da mi je tada pričao da zbog ruskih tablica niko nije smio stati u Ljvovu(Lavov) ili drugom zapadnijem dijelu Ukrajine. A nerijetko se dešavalo da,ako sporije voziš,neko baci kamen u šoferšajbnu. Svega ovoga nije bilo ni u romingu. A i kada je bila "obojena revolucija" parlament je tražio potpisivanje "namjere o pridruživanju EU" uz samo.par glasova više,a i ti glasovi su pesnicama iznuđeni.
Zapadna Ukrajina je ko Zapadna Hercegovina neonacisticka
Розлучені століттями і релігіями, ми досі дивимося на жовто-блакитні кольори наших прапорів і гордо кричимо, ще не вмерла СЛАВА ні ВОЛЯ! 2/2
Вітаю Україну. Ми, босняки, серед нас переважна більшість освічених людей, любимо Україну, у наших серцях досі тече кров половецького степу. Ми, босняки, носії імені печенігів, вважаємо Боснію південною Україною, а Україну – північною Боснією. Ми одні. 1/2
"Rat je izrodio antisrpsku generaciju i to se više ne može promijeniti" Šta još dodati? Da je ista postojala i ranije u nešto manjem broju. Sad je to internacionalni trend.
sta kenjate svi vi po klixu i bacate teorije, pljujete po ovom covjeku. rat je sranje a ovaj covjek se boji za sebe i generacije mladih u ukrajini. samo da ovo ne eskalira. strasno je citati o mogucnosti novog rata u evropi a kamoli ga iscekivati u ukrajini.
Država u kojoj 70% stanovnika priča ruski i Ukrajinski ne razumije (notorna činjenica je da ni jedan sadašnji ministar ne zna ukrajinski, a dva su čak predizborno obećali da će ga naučiti)... I sad ono fol mrze sve rusko...
Srbima nije pametno da podržavaju Rusiju ako smatraju da je Kosovo dio Srbije.Tako barem stoji u Ustavu Srbije.Ili možda je najpametnije da puste Kosovo na miru i nastave navijati za Ruse koji su snektirali Krim a u Donbasu i Lugansku izazvali pobunu i destabilizaciju :D Jovo maleni kojim putem da kreneš ?
Mudrost je sfatiti da je zemlja Božija, od mašrika do magriba ( od istoka do zapada) .Sve ostalo je zabluda sinko.
Tovarish Andrij ne čita ruske knjige jer bi ga proglasili petom kolonom, jer zadnjih 5 godina je zabrenjen uvoz knjiga iz Rusije, jer je ruski jezik izbačen čak i kao regionalni iako se 30% izjasnilo da im je to maternji jezik, izbačen iz medija takodje. Jer prije nego što ga pošalju u rov moraju biti sigurni da mrzi sve rusko i da neće preći na drugu stranu.
UA ne želi držati izbore na okupiranoj teritoriji, separatisti (čitaj Rusi) žele držati izbore s taocima pod nišanom - i sada ide ta priča... kako ih ucijeniti pred međunarodnom zajednicom i isposlovati izbore kako bi zacementirali status remetilačkog faktora u zemlji. Zvuči poznato, ali kao što čovjek kaže, oni nas proučavaju kako ne bi ponavljali ove ludosti
ne uzdajte se ni u koga samo use , mi bosnjaci to najbolje znamo kad veliki igraju partiju saha mali obicno nastradaju
Samo da rata ne bude sve treba diplomatski rješavati
klix je kao malo koji portal antiruski. doduše bili su i antiturski pa ih al jazzera vrati u igru.
povratit će ovaj portal i pojesti sve što je iza*srao.
U tekstu govori kako je Putin ponajvise kriv za ovakvo stanje. Aneksijom Krima stvorio je anti-rusko raspolozenje i Ukrajina se sve vise i vise okrece zapadu. Djeca ne zele da citaju i uce na Ruskom. Bratski narod se udaljava od njih totalno. Koliko sam shvatio ima jako puno mladje populacije u Ukrajini. Zanimljiv clanak i intervju jednog mladog i obrazovanog covjeka. Vise sam info dobio ovim clankom o situaciji nego kada pricaju geostratezi i politicari.
Ovako je i kod nas. Rat iznjedrio djecu koja se dive ljudima koji kolju djecu i starce. Empatija tu ne postoji ni u križaljci. Kako ono da razumije Anu Frank kad se divi Mladiću? Majstore, s takvima mi imamo nesreću da živimo. Sranje, al šta'š!
Logička pogreška - oni se dive ljudima koji brane svoju zemlju i ne daju raznim mladićima da im uzimaju istu po svom hiru.