Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krim, Odesa, Donjecka oblast, Ukrajina se raspada kao i vojska prelazi na rusku stranu (nisu rusi u pitanju nego ukrajinci kojima siromasni zapad ne treba ). Ukrajina se raspada dok Kličko ladi muda po Njemačkoj.
http://rt.com/news/ukraine-troops-withdraw-slavyansk-940/ ukratko o napredku ukrajinske vojske na istoku i njihovom historijskom potezu prelasku na stranu NARODA!
Svaka cast na komentaru...A ja mislio da postavim!!!Bravo na azurnosti...
https://www.youtube.com/watch?v=i3sBOpziyyc evo od jutros jest lijepo vidjeti narod i vojsku zajedno protiv nacisticke vlasti
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
samo Federalizacija spasava Ukrajinu
jesi li za federalizaciju rusije?
HAHAHAHAHAHA CAR PUTIN POLAKO I SIGURNO NAPREDUJE BEZ ISPALJENOG METKA
Samo pametno Ukrajinci... i mi smo sa gamadi živjeli u istoj državi...znamo kako vam je!