Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da NATO nije poslao oružje i znanje Ukrajina bi bila pregažena zauvijek. Bolje biti dužnik i vraćati kredite nego okupiran od strane zlotvora.
Hocete sigurno ali ako budete postojali! Ali ne vjerujem.
Da je Rusija investirala u industriju upola ovoliko koliko u troll mašineriju, harala bi svijetom. Ovako se bruka na bojnom polju, ekonomija joj je na nivou pet puta manje Španije, ali u kreaciji lažnog, umno poremećenog univerzuma joj nema ravne. Laž, ružnoću, pokvarenost, podzemni zadah kanalizacije neumorno šire 24/7 po čitavom svijetu.
Ne boj se za rusku ekonomiju. Sta ce biti sa eu i laznim dolarom?? Sta mislis da li ce biti recesije??
fbUser1646161001 Ruski mislioci i historičari već oko 150 godina pišu o propasti Evrope i Zapadne civilizacije, tako da ti je pitanje vrlo suvislo. Najsmješnija je alternativa koju nude: osušeni lopov i nasilnik koji obožava Hitlera i pravi gangstersku grupu ubica i silovatelja Wagner, bivši KGB-ovac sa mentalnim problemima, blago retardirani, neuljudni Čečen... Freak Show.
Ispade da je NATO jedino osiguranje da te pomahnitali KGB-ovac neće napasti...
... Zato ne smije da dira patuljaste Baltičke države, ali bez problema napade Gruziju, Moldaviju, Ukrajinu.... Lažni Car Putin Mali.
Zato i nestaje Ukrajina. Koga NATO brani tako mu je.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prije topovsko meso NATO-a.
Bliži se godina dana kad je patuljak iz bunkera saopštio ciljeve razloge za opštu invaziju. Godinu poslije su dalje od tih ciljeva nego prije agresije.
Vidi se. Ukrajina nestaje, eu se raspada, ameri uzdrmani ne znaju sta bi, recesija stigla ..... itd
Dušanka majkic na aparatima