Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono sto je najzanimljivije u ovom ratu je totalni nedostatak pregovora i posredovanja medjunarodne zajednice ili bilo koga. Očito planski zapocet rat za višim ciljem od dombasa krima kijeva i slicnih gluposti, potrajace dok amerima bude dovoljno.
Gluposti. Rusima odgovara zatečeno stanje, Ukrajincima. e. Nema pregovora, jer to znači dodatno ukopavanje Ruja i dovlačenje tehnike i municije
Jedan dan informacija napredujemo na svim frontovima. Drugi dan, tesko je ali ne damo se. Danas Rusi u ofanzivi (prekjuce su se branili lopatama i bjezali na prvu pojavu Ukrajinaca, a jucer su vec imali modern oruzje). Hajde u redu propaganda, ali ovi se ne mogu dogovoriti sami sa sobom.
Kontra-kontraofanziva?!
Još malo i Moskva pada!
1989 je sovjetski parlament nazvao rat u Afganistanu besmislenim. Dvije godine kasnije raspao se sovjetski savez.
Ko je sad krenuo u ofanzivu rusi ili ukrajinci?
Pripadnici Ruske i Ukrajinske nacije su dolazile ovdje '92-'95 i ubijali građane ove države. Vjerujem da je i narod obje zemlje u tom trenutku navijao za ubice i ratne zločince iz reda srpskog naroda, tako da zaboli me briga ko će pokrenuti ofanzivu. Nisu nam se nikad izvinili ako su te "pojedince" smatrali "izolovanimn slučajevima", a bilo ih je podosta.
Ukrajina do 2000. i neke, a pogotovo 2014. nije ista država. Mala Rusija je bila, po svemu. Pa zato su i htjeli po svome, samostalni, a ne robovi kao Bjelorusi.
Napali ih sistemima protuvazdusne odbrane 🤦🏻‍♂️
I sta ce sad kad im je propala ofanziva ? Da li ce Rusi krenuti na Harkov ili na Odesu?
zao mi je iskreno ukraine ali smarate vise pusti bar dan klix pa opet opraste nam mozak