Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada se sjetim nebuloze da ce Rusija bankrotirati kada se isključi iz SWIFT sistema plaćanja.
Neko ce fasovat otkaz u redakciji
za do porucim ovim domacim putlerovim dupelsicima i uvlakacima, naravno da je bilo nerealno ocekivati da ce ukrajina nadjacati rusiju, to ti je isto da imas komsiju krusku kompleksasa koji citav zivot bilda, ne zna prostu recenicu sastaviti ali zavodi red po mahali. ali stvar je principa - rusi su fasisti i zato navijamo za ukrajinu pa makar sve izgubila!
vidimo na djelu rusku umjetnost. je li ruska umjtnost stavito veto na rezoliciu o genocidu? mamare vam jebemo fasisticke, treba vas na drugu planetu eksportivati
Ovo.kao da su nekom narasla m.uda od.redakcije.klixa.pa.je izvadio glavu iz guzice. 1000.vojnika.dnevno.gubi Ukrajina. Zapad je te.momke gurnuo.u rat- smrt protiv Rusa samo da.vidi snagu Ruske vojske. Budalastina koju su zapadni mediji podržali nacisti iz Azova protiv putinovih Čečena.
To je sudbina onima koji su vjerovali ameriku britanju i turski Bajraktarcici 😀😀😀😀😀
Šta ovo treba da znači? Ovo je najveći @klixov saltomortale od njegovog osnutka. Ne mogu vjerovati da su ovo objavili. Da li je u pitanju direktiva ili samootrežnjenje? Baš bih volio znati.
joj oni iz AMUSA lopovi
Ako procitate između redova, shvatit će te da je u stvari ovo sve sa jednim ciljem Nedavno su se pojavili izvještaji da SAD planiraju prodati Ukrajini američke dronove General Atomics MQ-1C Grey Eagle , koji imaju veće sposobnosti od TB2.
Neće ih nikad prodat Ukrajini jer ih nakon toga nikad nikom ne bi uspjeli prodat, kad svijet vidi kako ih lako uništava ruska protuzračna obrana.
Za koga Klix navija ovdje??? Za Ruse ili ukrajince??
Jeli Ramovicka izbacila carsaf...da vidimo jeli nevina...to je bitno narodu
Za koga Klix navija ovdje??? Za Ruse ili ukrajince??
Za koga Klix navija ovdje??? Za Ruse ili ukrajince??
manite se corava posla braco slaveni,ujedinite se a ne ratujte
Jbt, koja rusofilska propaganda.. Koje vi to izvore koristite?
Jbt, koja rusofilska propaganda.. Koje vi to izvore koristite?
U suštini potpuno mi je svejedno. Na nasim ratištima 92-95 sam se rokao i sa Rusima i Ukraincima. Samo neka se mlave.
Ako Ukraina izgubi znaći EU i USA su izgubile jeli vi vjerujete u to . Potrajat će ovo sve dok Putina nerokne neko.