Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja, Rusija na aparatima. :-)
Ruski botovi jesu
Ovo je priča za penzionere koje je Zelenski mobilisao.Možda im malo podigne moral.Dođi deda ništa još nije gotovo.
Ova mala jadna korumpirana Ukrajina skrati moćne Ruse za 5 brojeva. Pa da sutra Rusi pobjede ovo je blamaža neviđena. Kao što sam rekao, Rusi motaj kablove i sve iz početka, pa pokušajte opet za jedno 30 godina.
dugo im je trajao ovaj uredjaj
A jastreba i go*ana 😂
a gdje su snimci rusa sto tamane ukraince? i jedni i drugi su ratovali u bih i sad treba nesto bit zanimljivi ....u 3 pm i jedni i drugi
I jedni i drugi kazes? Koliko ja mogu vidjeti, jedino ruska groblja postoje u RS-u, NI JEDNO UKRAJINSKO!!!
Onaj sto bježi, puši se iz njega, dobro ga je spržilo
Raspuhalo dobro
Ma ispuhala Ukrajina i njihov zelenko. Ne možete niko podržavati, ako ti podržavaš genocid.
Ja,i? Šta se nas tiču ukrajinski nacisti i cionisti?
Naravno da nas se tice. Pa i logicno da me se vise tice sta se desava u Evropi i sta radi diktatorska vukojebina zvana Rusija (podsjecam da ova vukojebina podrzava one koji nam unistavaju drzavu), nego sta se desava u nekoj drzavici na drugom kontinentu.
To nije termin za jednu osobu vec dvije razlicite drzave. Ortodoksni diktator za sebe, a chetalji zna se na koga mislim. Simpatiju imam prema civilizaciji, naravno da necu simpatizirati zaostale vukojebine gdje jos vlada diktatura i gdje protiv diktatora nemas pravo progovoriti, inace ode glava ili u najboljem slucaju zatvor. Kad neko tlaci svoje ljude sta ocekivati da radi drugima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja postignuca… ovi im pobili i raselili na stotine hiljada, Ukrajinci se raduju sto su Rusima razvalili komad željeza i to americkim oružjem. Smješan svijet
Mogu mislit kako srbi maštaju ratovat u Ukrajini....Puna zemlja bijele tehnike, elekrtro instlacija, a kad nestane toga može i crijep.
Hahaha koja ubleha koje sirenje morala, kao i Hamasovi snimci unistavanja tenkova 😂, nigdje pjesadije vec samo izraelski tenk i hrabri palestinac, al ima jos uvijel budala koji vjeruju u ovako nesto
Svaki dan imas snimie hrpe ruskih leševa i unistene opreme. Ginu duplo vise
@bogi 4-5 puta vise ;) Ili ako slusas rusku propagandu, oko 10 puta manje...
Otišo si Yastrebe, sarme probo nisi . . .