Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo ako Ukrajinci pokazu hrabrost Rusi ce bježati jer nemaju motiva i natjerani su u besmislen rat.Nema osvajanja dok cizma ne stane
Odbrambeni rat je uvijek u prednosti nad nasiljem i osvajacima, samo hrabro
idemoooooo 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
Ukrajinci nisu shvatili ni poslušali, a niti su mogli ptetpostaviti da će doći do agresije. Zavarao jr Putin tvrdnjom da ne namjearavaju upasti u Ukrajinu. Sad je kasno, ali svejedno neće tek tako lako osvojiti zemlju samo ako 10% ukrajinaca uzme pušku.
Ovo vapije za odmazdom, torpedirajte aerodrom
Cisto sumnjam a volio bih da je istina Samo da ona budala od Putina ne baci kakvu nuklearku to bi bio kolaps,unistenje
kad su lavrov i putin vidjeli ikonu od dodika toliko im se svidjela da sad cijelu ukrajinu napadaju ne bi li pronasli nesto slicno
Prva godina je najteza,puna naboja patriotizma,pa se i ratuje,kasnije se uhodas i sve ti svejedno,,dok si naivan i cjelo vrijeme te hebu profiteri i oni koji su zakuhali a svoje najblize sklonili.. za koje si gino ,a u stvari misleci da ti je kao na pocetku ugrozen zivot,pa si morao,sto je jako smjesno da se sam sebi smijes i svojoj muci..
Pa rusi kad bi poceli gubit ( teoretski ) poceli bi bojevim glavama udarat. Isto ameri kad su ih japanci oprali, bacili atomsku.
Što je ne baciše na Afganistan ?
Gdje su to i kad japanci oprali Amere? Ima li ijedna bitka koju je japan dobio? Daj mi ime i lokaciju ziv bio.
Samo jakoooo
Ne dajte se
Too braćo Ukrajinci ❤❤❤🇺🇦🇺🇦🇺🇦
Fataj ih žive i na vješala mamu im okupatorsku!!!
nema sile koja te moze pobjediti kada branis ono sto volis
Kad krenu borbe prsa u prsa bjeze kroz šume. naši su bar imali traktore
Čvrsto ispred svojih kuća i svoje djece, ne dajte se nepozvanim hegemonistima!!