Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predlažem domaćim rusofilima da iz protesta napuste Sloveniju i odu u rusiju.
Imaju one naše 🇧🇦 80ke bacače. Nije puno, ali opet lijep osječaj da bar nešto naše ubija podljudsku silu ruskih 💩hordi.
Takodjer, preporuka domacim fasistima da idu u Ukrajinu i ponosno provozaju ove tenkove i pomlate to malo jadnih Rusa jednom i za sva vremena:)
Slovenci su 1993. god. zaplijenili 3 vojna helikoptera Bell, koji su bili vlasnistvo Armije BiH i nisu ih nikada poslali u BiH, vec su ih prisvojili kao ratni plijen, i pored toga sto nisu nikada bili u ratu sa BiH. Toliko o slovenackom postenju i dobrim namjerama.
Svaka čast slovencima, nisu skinuli gače, ruskim hordama.
Jasno! Mora se zastarjelo oružje uništiti. Ampak, Janez je dobio od Hansa druga vozila? Amoak, onda to nije donacija, nego trampa "staro za novo".
Tenk je laka meta drona.
Pola svijeta pomaze Ukrajinu, nema sanse da Rusija pobijedi u ovom ratu.
Na ratistu puno teze prezivljavaju noviji tenkovi kao T72 ili T80,T90 kako li ce tek ovi T55 plus imaju slabiji kalibar 105mm pa najbolje da ih stave u centre za obuku ,jer samo ce stvarati problem na prvoj liniji.
kako to u realnosti izgleda - https://youtu.be/7khSt78_I1w
🇺🇦☮
Nek su dali neonacistima,i mi smo 3 tenkovska bataljona formirali od njihovih tenkova što su Aliji poklonili .
Imaju li ugradjene TV da mogu pratiti finale SP-a......
Nekst stejšn Moskou! Gazi barbare i njihovu paščadiju!
Siroke ruke Slovenci, njima tenkve, nama žene :D
Ziv brko. Bas mi je drago
Zar je ovo onaj Bjeloruski brko?
sam da znate broj 55 je godište