Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo da vam objasnim tupavi Ukrajinci iz ugla tupavih Bosanaca Ratne rane vam nikada neće zacijeliti inat ćete PTSP ko u priči radit ćete sljedećih 50-70 godina vraćajući dugove zapadu i izgubit ćete 30-50% zemlje a Zelenski će vas i njegova djeca voditi sljedećih 30-40 godina dok ne dodju njihovi unuci
Znas li zasto tupavi Krajisnik ne moze objasniti tupavom Podrinjcu da se kako god okrenes isplatilo boriti? Zato sto Podrinjca nema, odnjela ga Drina.
@Rabbit - Možda si u pravu, ali cisto sumnjam da su Ukrajinci glupi i naivni kao mi. Oni su još i prosvijećeni ljudi, čitaju ozbiljnu literaturu i slušaju klasičnu muziku. A ovdje rijetko ko da je pročitao dvije knjige u životu, a svi se ponašaju kad da su pokupili svu pamet ovog svijeta. I jos im samo pusti turbo folk i stavi na sto kilu janjetine i flašu rakije. Tu i počiva i završava sva kultura svih nas na ovim prostorima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ukrajini ce trebati 750 milijardi dolara za obnovu? Jeste li sigurni da cifra nije 600 ili 800, a možda i 900 mlijardi? Znaci, rat tamo još uvijek traje, a u nekim gradovima i nema rata, a neko je već izračunao da ce im trebati tečno 750 milijardi dolara!!!!
99% штете је у проруским регијама, које ће припасти Русији. Да неће можда обнављати те регије, пошто оно што остане од Украјине неће ни требати обнављати по досадашњим штетама на тим територијама.
Nek im agresori plate ratnu štetu.
Nemojte jos racunati Ukrajinci, to nije finalna cifra, jer rat i "specijalna vojna operacija" nije jos ni blizu zavrsetka.... do kraja ce vam trebati jos dodatnih 750 milijardi dolara, znaci oko 1,5 trilion dolara.
Tužno i žalosno.
Šra je ovo Bože dragi mili Sarajevo Goražde bez vode šta vlast radi Bosna Drina ne zna pumpu bazen na brdu napravit ako ne umiju nek Rejs sergiju radi da se izgradi tamo gradovi po pustinjama svaka kuća bazen u nas ni za kotlića
Ukrajini će trebat još 3x ovoliko para, rat još nije gotov.....zbog čega? Samo zbog ulaska u Nato, a mogli su svi da lijepo žive....gledate li ovo švedjani i finci? :(
Ko se u ratu obogati i bice mu dobro poslije...kakve firme otvorit i onda gledat kome obojci a kome odojci
....pod uslovom da nemaju vlast koja krade lopatom, kao u Bosni.
pomoci ce im Pravoslavna braca iz okoline
to ce bosnjo platit koji za svabu cisti i pati
Haj sto Ce Ukrajinci vracati dug ali zato cemo i mi ostali vratiti 50% toga... Varajte drzavu rodjaci sto je vise moguce
Наводно ће ЕУ дати 500 милијарди за обнову. Фора је у томе што ће их наштампати, па ће инфлација ударити још јаче, а пошто је КМ везан за Еуро, онда ћемо ми да увозимо њихову инфлацију. Тако ти је то кад си под колинијалном управом.
Kaze Pichkousti mirotvorac/snajperista iz smrdije da ce i on platiti odstetu koja je potrebna BIH.
No sikiriki poslat ce deda Bajden money
rusko chetaljska gamadi se nakotila na klixsu i oni objašnjavaju da se ne isplati ratovati a jedino što su krezavi troprstaši dobili od rata jeste da su sad poznati kao genocidaši i opet su ko biva spremni da i dalje ratuju plus druge savjetuju kako se ne isplati.
Sve za novu Hazariju!